Geplaatst op Geef een reactie

Unieke oorbellen van polymeerklei

Wat is er nu zo uniek aan oorbellen van polymeerklei? Deze oorbellen zijn handgemaakt en ontzettend veelzijdig. Design, kleur, patroon, vorm en afwerking, elk exemplaar is een uiting van creativiteit, waardoor ieder paar uniek is en nooit precies hetzelfde zal zijn.

WAT IS POLYMEERKLEI?

Polymeerklei, ook wel de bekende Fimo klei, is gemaakt van synthetisch materiaal wat door bakken hard wordt. Doordat de oorbelonderdelen licht flexibel blijven, zullen ze niet breken of scheuren. Om de ronding aan de oorbellen te bevestigen, worden er gaatjes in geboord. De kleioorbellen van BillieLillie zijn afgewerkt met stainless steel en nikkelvrij.

De kleuren van polymeerklei zijn eindeloos. Er zijn standaard kleuren, maar alles kan gemengd worden, waardoor je alle tinten kunt verkrijgen. Hierbij gebruik ik (sinds kort een elektrische) pastamachine, zodat de klei glad, egaal en even dik wordt.


DRAGEN VAN KLEI OORBELLEN

Oorbellen gemaakt van klei dragen zeer comfortabel, omdat ze niets wegen. Slechts een paar gram, ook de statement oorbellen! Dus geen zorgen wat betreft zware oren of gescheurde gaatjes.

Heb jij een eigen design in je hoofd van kleur of ontwerp? Laat het me weten, ik denk graag met je mee om voor jou je persoonlijke droomoorbellen te creƫren. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar met een zilverkleurige stainless steel afwerking.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *