Geplaatst op Geef een reactie

SIERADENTRENDS LENTE EN ZOMER 2024

De lente is in aantocht en er staan al veel nieuwe items online. Sieraden in vele kleuren, nieuwe modellen, patronen en mooie materialen. Alles om jouw outfit compleet te maken in je eigen unieke stijl of om cadeau te doen. Wat zijn de musthaves voor lente en zomer 2024?

BLOEM OORBELLEN

Bloemige oorbellen zijn een echte trend deze zomer. Kleine bloemetjes die gezellig in je oren bengelen of juist statement oorbellen die lekker opvallen. Ook bij BillieLillie zie je deze leukerds terug. Als handgeweven bloemetjes aan een creool, of langere handgeweven oorbellen. Ook bloemige polymeerklei oorbellen in verschillende kleuren ontbreken niet, net als bloemige kralen van keramiek. 

STAINLESS STEEL ARMBANDEN

Het fijne aan stainless steel afgewerkte armbanden is dat ze verstelbaar zijn en niet verkleuren. Je kunt ze dragen met of zonder bedels. Ze zijn verkrijgbaar in subtiel en opvallend. Je kunt ze dragen met of zonder bedels. 

Grote bedels, kleine bedels, er is voor ieder wat wils. Bij deze armbanden heb ik gebruik gemaakt van schelpkralen, rvs bedels en kralenhangertjes. En mocht je nu een andere polsmaat nodig hebben, dan kunnen ze op maat gemaakt worden!


SCHELPKRALEN EN PARELS

Voor de zomer werk ik graag met schelpkralen en zoetwaterparels. Natuurlijke materialen waardoor grootte en vorm wel kunnen verschillen per sieraad. Je vindt deze bij BillieLillie vooral terug in de armbanden. De kleur wit combineert zo fijn en wanneer de zon schijnt zullen ze nog mooier uitkomen. 


STATEMENT OORBELLEN

Statement oorbellen zijn al een tijdje een hit en dit zal voorlopig zo blijven. Ik ben dol op grote en opvallende oorbellen. Groot, lang, opvallend en vaak met veel kleur. In mijn shop vind je deze terug bij de oorbellen van polymeerklei. Deze zijn uniek. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp en de kleurencombinatie. En ze dragen ook nog eens lekker licht! In zachte kleuren of felle kleuren zijn ze terug te vinden. 


CHOKERS – KORTE KETTINGEN

I love kettinkjes, ook wel chokers genoemd. Omdat ze fantastische kleuren hebben en zo fijn te combineren zijn met langere (rvs) kettingen. Dat wordt layeren dus. Ook hierbij kun je gaan voor softere tinten of juist knallende kleuren. Volop keuze en verstelbaar. Liever een langere lengte of zilverkleurig afgewerkt? Het is mogelijk!


TRENDS VAN BILLIELILLIE SIERADEN

Hartjesoorbellen. Want hartjes, die blijven altijd. 

Neon en metallic. Deze kleuren zijn volop toegevoegd in de oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Omdat het zo lekker opvalt en mooi sprankelt. Vandaar ook mijn motto: Enjoy and Sparkle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *