Geplaatst op Geef een reactie

SIERADEN VOOR MOEDERDAG

Ben je op zoek naar een uniek moederdagcadeau? Kies een passend sieraad of stel zelf je sieraad samen in de door jouw gewenste kleuren of zelfgekozen patroon. Of misschien heb je je keuze al wel gemaakt in de webshop. Handgemaakt met veel aandacht en liefde. Hoe toepasselijk!


Moederdag 2024

Hartjes- en bloemensieraden

Hartjessieraden en bloemensieraden zijn natuurlijk ook perfect om te geven. Ook die vind je terug bij BillieLillie of is naar keuze te maken.

Een aantal ideeën op een rijtje:Weefarmband met bloemen

Een weefarmband is een perfect cadeau omdat je hierbij qua stijl alle kanten op kunt. Ze zijn op maat en naar wens te maken. Ook in het zilverkleurig. Afgewerkt met stainless steel en verstelbaar.


Hartjesoorbellen van polymeerklei

Deze hartjesoorbellen van polymeerklei blijven een heerlijk cadeautje om te geven. Alle kleuren zijn mogelijk in twee verschillende maten. Ga je liever voor twee of drie hartjes onder elkaar? Dat is mogelijk. Alle oorbellen zijn rvs en nikkelvrij. De hartjes verkleuren niet.


Bloemoorbellen van keramiek

Deze schattige oorbellen zijn ook ideaal om te geven met Moederdag. Subtiel en te combineren met heel veel verschillende kledingstijlen. De hangers zijn gemaakt van keramiek en daardoor verschillen de patronen op de bloemen.

Of je iets tijdloos of trendy’s wil geven, basic of met veel kleur, jij weet het beste wat bij je moeder past. En ik help je graag!

Moederdag valt dit jaar op zondag 12 mei 2024. Je sieraad zal als cadeautje worden ingepakt en verzonden.

Fijne Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *